Preskoči na vsebino

SPLOŠNI POGOJI

SPLOŠNI POGOJI

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SPLETNE PRODAJALNE LASESKO GRAVIRANJE

Spletna prodajalna omogoča primerjavo ter nakup velikega okrasnih predmetov in daril.  Naša ekipa skrbi za odlično ponudbo, ugodne cene ter visoko kakovost storitev.

Splošni pogoji spletne prodajalne so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno prodajalno upravlja podjetje samo.

Dostopnost informacij

V spletni prodajalni se zavezujemo, da bodo kupcu, še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, zagotovljene informacije:

  1. podatke o podjetju (ime in sedež podjetja, matična številka),
  2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
  3. bistvene lastnosti artiklov (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami) ter rok veljavnosti tega podatka,
  4. dostopnost artiklov (vsak artikel, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
  5. pogoje dostave artiklov (ter način, kraj in rok dostave),
  6. cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza in druge dajatve, ter rok veljavnosti tega podatka,
  7. način plačila in dostave ali izpolnitve, ter rok veljavnosti tega podatka,
  8. časovno veljavnost ponudbe,
  9. rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43.č ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43.č členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen),
  10. pojasnilo postopka s pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

Nakup izdelkov

Izbran izdelek dodajte v košarico, nato pa le sledite preprostemu nakupu, ki ne zahteva niti registracije, saj vam omogočamo nakup izdelkov kot gost.

Varnost nakupa

Uporabnik je sam odgovoren za dostop do svojega uporabniškega računa in bo tudi sam poskrbel za varovanje uporabniških podatkov in gesel. Uporabnik jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov in odgovarja za škodo, nastalo zaradi netočnih oziroma neresničnih podatkov.

Registrirani uporabniki in gosti

Vsak registriran uporabnik ob registraciji določi svoje uporabniško ime in geslo. Geslo je skrito in je znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan čuvati svoje geslo in vnesti verodostojne podatke, tako da bo v njegovem imenu nastopal le on ali pooblaščena oseba.

Splošni pogoji

Kupec je lahko pravna ali fizična oseba. Ob tem se upoštevajo podatki, ki jih je kupec oddal ob naročilu ali že ob registraciji. Fizična oseba je kupec, ki kupljeno blago in njegove storitve uporablja za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Kupec z registracijo ali samim nakupom kot gost potrjuje, da sprejema vse objavljene splošne pogoje, ki so v trenutku nakupa objavljene na naših straneh, ki spadajo pod domeno www.izdelamti.com. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Dostava

Spletna prodajalna www.izdelamti.com ima en način prevzema;

Dostava preko dostavne službe

Paket vam pošljemo preko dostavne službe, ki ga na vaš naslov dostavi ponavadi naslednji dan, najkasneje pa v treh dneh po odpošiljanju paketa.V kolikor na izbranem naslovu v trenutku dostave niste dosegljivi, www.izdelamti.com. Poštnino Vam zaračunamo € z DDV.

Tujina

Po dogovoru pošiljamo tudi pakete v tujino. Stroški pošiljanja so odvisni od države.

Dobava

Spletna prodajalna www.izdelamti.com se bo vedno potrudila, da kupcu v najkrajšem možnem času dobavi naročen izdelek. Spletna prodajalna nima lastnih zalog, vse izdelke se izdeluje ob naročilu.

KOMERCIALNI POGOJI

Vse objavljene cene, se lahko brez predhodnega obvestila spremenijo. Za nakup veljajo cene, ki so objavljene v trenutku oddaje naročila. Akcije in druge ponudbe veljajo do odprodaje zalog oziroma do navedenega roka, če ta obstaja.

Ekipa spletne prodajalne se trudi, da bi bili podatki vedno pravilni, a lahko se pripeti, da je objavljena cena pomotoma napačna. V tem primeru ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, kupcu omogočamo odstop od nakupa. Popusti, promocijske kode ipd. se ne seštevajo, razen kadar je izrecno navedeno drugače.

PLAČILNI POGOJI

VKLOPI RAZUM, ZAHTEVAJ RAČUN!

FIZIČNE OSEBE

 

Plačilo po predračunu

Pošljemo vam predračun, katerega poravnate preko e-banke ali na banki.

IBAN SI56 0230 2026 3181 675

PRAVNE OSEBE

Plačilo po predračunu

Pošljemo vam predračun, katerega poravnate preko e-banke ali na banki.

Odlog plačila

S podjetji, s katerimi poslujemo dlje časa ali imamo pogodbo o sodelovanju, omogočimo tudi odlog plačila po dogovoru. Za več informacij nam pišite na info@izdelamti.com

Splošni pogoji