Preskoči na vsebino
Lasersko rezanje

Lasersko rezanje

Lasersko rezanje je uveljavljen postopek za natančne reze po konturni ravnini, poznamo pa tudi 3D-rezanje ter rezanje cevi in profilov. Lasersko rezanje ima prednosti, kot so hitrost, natančnost in hitrost. Uveljavljenih je več vrst laserskega rezanja, ki uspešno tekmujejo s konkurenčnimi postopki (rezanjem z vodnim curkom, z žično erozijo idr.). Lasersko rezanje je tehnologija, ki uporablja laser za rezanje materialov. Čeprav se običajno uporablja za industrijsko proizvodnjo, ga začenjajo uporabljati… Preberi več »Lasersko rezanje

Lasersko graviranje

Lasersko graviranje

Lasersko graviranje je praksa uporabe laserjev za graviranje predmeta. Lasersko graviranje je širša kategorija metod za puščanje znamk na predmetu, ki vključuje tudi spremembo barve zaradi kemičnih / molekulskih sprememb, ognjevanja, penjenja, taljenja, ablacije in še več.

Namizni ščit iz akrila

Novo – namizni ščit iz akrila

Spoštovani, izdelujemo nov izdelek, namizni ščit iz akrila. Zakaj se odločiti za namizni ščit iz akrila? Ker ni potrebno nositi maske, ki je lahko po večurni nošnji zelo nadležna. Postavi se ga na delovno mesto, tako da ste od ostalih praktično povsem ločeni, brez izgube vidljivosti ali potrebe po glasnejšem govoru. Če Vas zanima, nas prosim kontaktirajte prek obrazca na strani.